Standard likt wonden:

Standard likt wonden: "Defensief stonden we elke wedstrijd al goed, nu niet"

Vandaag om 16:30
Laatste update: om 16:50

Standard Luik had zondagmiddag helemaal niets in de pap te brokken. Rivaal RSC Anderlecht hoefde niet eens denderend te presteren om het laken naar zich toe te trekken: 3-0. Daar kon ook Ilay Camara niets tegenin brengen.

Meteen na de wedstrijd was Camara er niet goed van. "Dit komt heel hard aan", liet hij zijn ontgoocheling spreken bij Sporza. Camara zag zijn ploeg nog wel bemoedigend aan de kraker beginnen, maar na de eerste tegentreffer kon Standard nooit echt terugklauwen. "Dit resultaat doet veel pijn."

Uiteindelijk kregen De Rouches er drie om de oren. Dat zijn er best veel voor een ploeg die de speeldag aanvatte met de beste achterhoede. "Defensief stonden we elke wedstrijd al goed, maar vandaag was het simpelweg niet goed genoeg", besefte ook Camara.

Bij alle drie tegentreffers zag revelatie Matthieu Epolo er niet al te best uit. Gezien zijn jeugdige leeftijd neemt Camara zijn doelman graag in bescherming. "We slikken die goals als team, iedereen moet teleurgesteld zijn", beëindigde hij zijn interview diplomatisch.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.