Degreef viert eerste basisplaats bij Anderlecht

Degreef is blij met eerste pasjes bij Anderlecht: "Ik geef me vol en blijf mezelf"

Vandaag om 15:05

RSC Anderlecht leeft weer op onder David Hubert. Tegen Standard Luik werd de opwaartse lijn doorgetrokken: 3-0. Tristan Degreef maakte het vanop de eerste rij mee, want het jeugdproduct mocht zijn allereerste basisplek vieren.

Afgelopen seizoen kreeg Degreef al vier invalbeurten, vooral in de bekercompetitie. De voorbije weken stak hij zijn neus opnieuw aan het venster. Tegen Real Sociedad kreeg hij al zijn kans van bij de aftrap. Nu was dat opnieuw het geval in de Jupiler Pro League, uitgerekend in de kraker met Standard Luik. "Die wedstrijd staat op zichzelf. We hebben ons honderd procent gegeven", vertelt de tiener aan La Dernière Heure.

Degreef is uiteraard zielsgelukkig met zijn doorbraak bij Anderlecht. "Het is een speciale week voor mij", moet hij toegeven. De komende weken heeft de technicus slechts één doel: zich verder tonen aan trainer Hubert. "Ik probeer me voor honderd procent te geven als ik de mogelijkheid krijg. Ik speel mijn spel en blijf mezelf", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.