Gent gaf lome indruk: "We geraakten niet vooruit"

Gent gaf lome indruk tegen Sint-Truiden: "We geraakten precies niet vooruit"

6 oktober om 22:33

KAA Gent moet de tweede stek in de stand aan Royal Antwerp FC laten. Tegen Sint-Truiden geraakten De Buffalo's niet verder dan 1-1. Wouter Vrancken zag dat zijn troepen de nodige frisheid misten om meer af te dwingen.

Na afloop van de partij sprak de Gent-coach over een "heel moeilijke wedstrijd" op Stayen. Donderdagavond mocht Gent nog aantreden op Stamford Bridge. Die trip zat blijkbaar nog in de benen. "We geraakten precies niet vooruit. Met een jonge groep, die dit aantal wedstrijd niet gewoon is, is dat wel wat normaal", slaat en zalft Vrancken bij Sporza.

Nochtans kwam Gent halverwege nog op voorsprong dankzij de onvermijdelijke Omri Gandelman. De ballon liep echter steeds verder leeg, met de gelijkmaker van Alessandro Bertaccini als logisch gevolg. Vrancken wil dat zijn spelers daarin stappen zetten. "We moeten gewoon slimmer zijn als we voelen dat we wat vermoeid zijn", vindt hij. Tot slot liet hij niet na om de tegenstander proficiat te wensen met een "verdiend" gelijkspel. "STVV deed het ook heel goed met veel passie en drive."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.