Miron Muslic na nederlaag Cercle Brugge tegen Royal Antwerp FC

Muslic na nederlaag tegen Antwerp: “Is de prijs die je betaalt als je met jongste kern van België werkt”

6 oktober om 19:59

Waar Miron Muslic in de Conference League wedstrijd van afgelopen donderdag nog zes keer tot scoren wist te komen met Cercle Brugge. Scoorde De Vereniging op bezoek bij Royal Antwerp FC niet. De wedstrijd werd met 3-0 verloren.

Cercle Brugge kreeg binnen 30 minuten al twee doelpunten tegen. "We begonnen heel dominant aan de wedstrijd en plots staat het 2-0 door twee individuele fouten. Maar dat is de prijs die je betaalt als je met de jongste kern van België werkt. Op de middellange en lange termijn plukken we daar de vruchten van", noteert Sporza uit de mond van Muslic.

Ondanks de op papier ruime nederlaag, had Cercle de nodige kansen om ook tot scoren te komen. "Vandaag hadden we moeite om te scoren, want er waren wel kansen. We zitten in een moeilijke situatie, want we werken met jonge spelers. Op de korte termijn ziet de situatie er uitdagend uit. We weten dat we hieruit moeten komen en dat zullen we ook doen", aldus Muslic.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.