Jong Genk wint van RSCA Futures in Challenger Pro League

Jong Genk duwt RSCA Futures verder naar beneden in Challenger Pro League

Vandaag om 15:44

Jong Genk heeft in eigen huis een overwinning geboekt op de RSCA Futures. Jong Genk wist met 1-0 te winnen door een doelpunt van Saidou Toure. De RSCA Futures konden opnieuw niet winnen en hebben tot nu toe 1 op 21 behaald in de competitie.

Jong Genk toonde zich dominant tegen de beloften van RSC Anderlecht. Jong Genk had meer kansen en meer balbezit dan RSCA Futures. Desondanks gingen beide ploegen rusten met een brilscore.

In de tweede helft wist Jong Genk wel het overwicht uit te drukken op het scorebord. In de 49e minuut was het Toure die Jong Genk op voorsprong bracht. Hij kreeg de bal aangespeeld in de zestien en wist vervolgens uit te halen.

Het lukte de RSCA Futures niet om te reageren na het doelpunt van de beloften van KRC Genk. Hierdoor wist Jong Genk de volle buit te pakken. Tot nu toe behaalde Jong Genk 9 op 21 in de competitie.