Storm (ex-Club Brugge) na 5-0 met Mechelen tegen OHL

Storm na 5-0 met Mechelen tegen OHL: “Me in de ploeg te knokken”

Vandaag om 13:31

KV Mechelen imponeerde met een dominante prestatie tegen OH Leuven. Een overtuigende 5-0 overwinning met vier verschillende doelpuntenmakers. De offensieve kracht van het team kwam duidelijk naar voren. Nikola Storm, die dit seizoen al drie goals en drie assists op zijn naam heeft staan, toonde zich erg tevreden over zijn bijdrage en progressie.

“Vorig jaar was het door die blessure voor mij echt een seizoen om snel te vergeten en had ik het moeilijk om me in de ploeg te knokken”, vertelde Storm, geciteerd door Het Nieuwsblad. Dit seizoen lijkt het tij echter gekeerd. “Nu voel ik me prima. De statistieken beginnen te komen en het voelt goed om beslissend te zijn. Hopelijk kan ik deze lijn doortrekken.”

Naast Storm was ook coach Besnik Hasi vol lof over de doelpuntenmakers. “Het mooie aan deze wedstrijd waren de vier verschillende doelpuntenmakers. We moeten niet enkel naar onze spits kijken om te scoren. Als je zoveel kansen creëert, komen de goals vanzelf”, aldus Hasi. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.