Vincent Kompany voor duel Bayern München en Eintracht Frankfurt

Kompany voor topper tussen Bayern München en Eintracht Frankfurt: “Pragmatisch”

Vandaag om 12:59

Vincent Kompany staat voor een uitdagende wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. Nadat hij met Bayern München zijn eerste nederlaag heeft moeten slikken, hoopt de voormalige RSC Anderlecht-man opnieuw een driepunter te pakken. 

In aanloop naar de clash sprak hij op de persconferentie over zijn verwachtingen. Hij benadrukte het pragmatische karakter van zijn aanpak. “Hoe we spelen is heel pragmatisch voor mij. Het gaat erom dat we succesvol zijn. Dat is ook ons doel voor de volgende wedstrijd.”

Tijdens de persconferentie reflecteerde Kompany ook op de speciale sfeer die Frankfurt doorgaans met zich meebrengt. “Het is altijd een speciale wedstrijd in Frankfurt”, gaf hij toe. 

Hij erkent dat Frankfurt erg gevaarlijk kan zijn op de counter. “Het team is sterk in de tegenaanval, met veel jonge spelers en veel talent”, gaat Kompany verder. “Maar het is ook een normale wedstrijd voor ons. We willen onze punten pakken en verder komen in de Bundesliga.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.