Marlon Fossey over duel RSC Anderlecht en Standard

Fossey over duel Anderlecht-Standard: “We weten hoe belangrijk dit duel is”

Vandaag om 12:44

Marlon Fossey sprak met RTBF in aanloop naar het duel tussen RSC Anderlecht en Standard. Hij besef maar al te goed dat dit een wedstrijd met een grote inzet. Niet alleen voor de spelers, maar ook voor de fans van Standard

Fossey benadrukte dat het in dit soort duels vooral draait om passie en inzet. “In wedstrijden als deze telt tactiek niet zoveel. Wat echt telt, is hoeveel hart je erin legt en hoe hard je bereid bent om te vechten”, zei hij. 

Fossey besefte ook dat de afwezigheid van de Standard-supporters dit keer een andere dynamiek aan de wedstrijd geeft. “Het is natuurlijk anders zonder onze supporters. Vorig jaar hebben we dat al meegemaakt en het voelde vreemd. Maar ik denk niet dat het ons veel zal beïnvloeden.”

Voor de Amerikaanse vleugelverdediger is het vooral belangrijk om de intensiteit hoog te houden en vol te gaan voor de overwinning. “We weten hoe belangrijk deze wedstrijd voor onze fans is. We zullen vechten en hopen dat we de drie punten kunnen meenemen. Onze aanpak zal niet veranderen, ongeacht wie er op de tribunes zitten”, aldus Fossey.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.