Euvrard pakt de zege op een diefje: "We zijn vergeten te voetballen"

Vandaag om 11:29

FC Dender heeft met 1-0 gewonnen van Charleroi, maar echt verdiend was dat niet. Dat bekende coach Vincent Euvrard na de wedstrijd. Hij is niet tevreden met de prestatie van zijn team.

"We kwamen op voorsprong met een geweldige vrije trap, maar daarna zijn we vergeten te voetballen", aldus Euvrard bij Sporza. "Charleroi heeft ons achteruitgedrukt, maar wij hebben heel goed verdedigd. Met heel veel overgave en opoffering voor het team. Michael (Verrips, red.) heeft ook twee à drie heel goede reddingen gedaan."

Aan de overkant zagen we Dender nauwelijks. "Aan de bal hebben we te weinig kwaliteit getoond om offensief veel te betekenen. Charleroi had moeite om grote kansen te creëren, maar ik voelde wel dat we de wedstrijd niet meer zouden winnen als het 1-1 werd. We speelden puur op die 1-0 door zo te verdedigen, dat moeten we in de toekomst proberen te vermijden. Maar we speelden wel tegen een heel sterk Charleroi."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.