Luka Vušković niet tevreden na gelijkspel Westerlo tegen Beerschot

Ondanks tweeklapper is Vušković niet tevreden: "Had nog twee goede kansen"

5 oktober om 19:44

KVC Westerlo redde vrijdagavond vlak voor tijd nog een punt tegen Beerschot. Luka Vušković scoorde zijn tweede van de avond voor de Kamphanen en bracht seizoenstotaal al op vier. Als verdediger welteverstaan.

Ondanks zijn goals was de Kroaat na afloop niet blij met het behaalde punt, vooral achteraan vond hij dat het niet goed zat bij Westerlo. “Ik kan onmogelijk tevreden zijn, we hebben maar één punt. We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar op defensief vlak moeten we nog harder werken en meer gefocust zijn”, valt bij Sporza te lezen.

De doelpunten waren wel een mooi persoonlijk succes voor Vušković, maar de teleurstelling van het puntverlies overheerste bij de pas 17-jarige verdediger die dit seizoen op huurbasis in Westerlo speelt. “Ik wel blij dat ik twee keer gescoord heb, maar het levert te weinig op. Het is jammer dat ik niet meer kon scoren, want ik had zeker nog twee goede kansen. Maar ik ben niet zo bezig met scoren. Ik wil wedstrijden winnen en punten pakken.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.