Gary Neville stelt dat Liverpool geen titelkandidaat is

United-icoon kritisch op Liverpool: 'Mijlenver achter op Arsenal en City'

5 oktober om 22:10

Voormalig Manchester United-captain Gary Neville ziet geen titelkandidaat in Liverpool. De Engelse analist is ondanks de goede competitiestart en eerste plaats in de Premier League kritisch op de prestaties van The Reds.

"Het lijkt erop dat ze een goed seizoen gaan hebben en misschien Champions League-voetbal gaan halen", begint Neville als analist van Sky Sports nog positief. "Maar ik had tegen Wolves niet het gevoel dat ik naar een titelkandidaat zat te kijken."

Liverpool won afgelopen speelronde met 1-2 uit bij Wolverhampton Wanderes. Zaterdag neemt de ploeg van Arne Slot, die tot nu toe vijf van de zes Premier League-wedstrijden winnend afsloot, het wederom buitenshuis op tegen Crystal Palace. Toch blijft Neville kritisch.

"Ze liggen mijlenver achter op Arsenal en Manchester City. Daarmee zeg ik niet iets heel geks, denk ik." Slot won van zijn eerste negen duels als trainer van Liverpool acht keer en verbrak daarmee een record. Enkel in de thuiswedstrijd met Nottingham Forest (0-1) zag de Nederlander zijn ploeg onderuit gaan.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.