'Gent-fans reageerden op uitlokkingen Chelsea-aanhang'

'Fans van KAA Gent reageerden op uitlokkingen Chelsea-aanhang'

Vandaag om 13:19

Sommige 'fans' van Belgische clubs liet zich deze week van hun slechtste kant zien in Europa. De aanhang van Club Brugge en RSC Anderlecht ging over de schreef, en ook de supporters van KAA Gent lieten zich gaan bij Chelsea. In het laatste geval leken zij nadrukkelijk uitgelokt door de Engelse supporters.

Op Stamford Bridge waren de fans van Gent massaal aanwezig. In het stadion zorgden ze voor de nodige sfeer. Maar niet iedereen kon zich gedragen zoals het hoort. Zo valt er te zien dat een stoeltje van het uitvak er moest aan geloven.

Op nieuwe beelden in handen van Het Nieuwsblad is echter te zien dat een Gentse fan die het een stoeltje gooide er eerst zelf een naar zijn hoofd geslingerd kreeg. Het was de Belgische supporters de aanleiding om de onvriendelijkheden te beantwoorden.

De Chelsea fans en ook de Engelse pers waren na afloop niet te spreken over het gedrag van de Gentenaren. “De Gentse fans waren absoluut schandalig”, was een van de geluiden. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.