Pogba en Juventus bereiken akkoord over contractontbinding

'Pogba en Juventus bereiken akkoord: middenvelder keert niet meer terug in Turijn'

Vandaag om 12:34

Paul Pogba en Juventus hebben een akkoord bereikt over het ontbinden van het contract van de Fransman. De middenvelder is op dit moment nog geschorst, maar hoorde wel dat zijn schorsing gereduceerd is.

Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport en Fabrizio Romano melden dat Juventus en Pogba akkoord zijn over de ontbinding van zijn contract. In maart 2025 kan de Fransman na zijn schorsing weer aan de slag, maar dat zal dus niet meer bij Juventus zijn. De verwachting is dat Pogba nog één of meerdere jaren in de Amerikaanse MLS zal spelen. Clubs kunnen hem na zijn schorsing dus transfervrij afhalen.

Pogba werd op 29 februari met terugwerkende kracht geschorst door de Italiaanse dopingautoriteiten. Onlangs werd die schorsing teruggedraaid van vier jaar naar achttien maanden. Pogba was het er in ieder geval niet mee eens. "Om eerlijk te zijn, blijft het natuurlijk moeilijk. Sinds ik mij kan herinneren is het voetbal al onderdeel van mijn leven. Maar ik heb mijn familie, vrienden, geloof en mijn fans die altijd achter me staan. Dat maakt alles makkelijker. Het gaat allemaal wel goedkomen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.