Wedstrijdverslag KVC Westerlo - Beerschot 2-2

Geen winnaar in de Kempen, Beerschot pakt zijn tweede punt van het seizoen

4 oktober om 22:44
Laatste update: 4 oktober om 22:46

Beerschot heeft vrijdag in de Jupiler Pro League zijn puntentotaal van dit seizoen verdubbeld. Het speelde immers met 2-2 gelijk op het veld van KVC Westerlo. De thuisploeg kwam tot twee keer toe terug van een achterstand.

 Na de Antwerpse derby had Beershot iets recht te zetten, maar in 't Kuipje hadden de bezoekers het knap lastig. Westerlo dicteerde de wet, maar kon niet scoren. Dat deed een verrassend efficiënt Beerschot wel voor de pauze. Reyers schoot onder Bolat de 0-1 in doel. Het was zijn eerste doelpunt in de Jupiler Pro League.

Pas op het uur kreeg Westerlo de verdiende gelijkmaker op het bord. Vuskovic tekende voor het doelpunt. Beerschot bleef het lastig hebben, maar kwam opnieuw tegen de verhoudingen in op voorsprong. Ditmaal verschalkte Sanusi Bolat, de doelman zag er opnieuw niet goed uit. Beerschot maakte twee van zijn drie kansen af in de Kempen. Alleen Krüger liet een mogelijkheid onbenut.

De tweede voorsprong van Beerschot stond maar één minuut op het bord. Met zijn tweede van de avond ztte Vuskovic de eindstand op het bord. Door het gelijkspel staat Westerlo nu op de 4e plaats met 15 punten. Beerschot blijft laatste, maar telt nu wel 2 punten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.