Transfer: Real Madrid legt eerste contact met Alexander-Arnold

'Real Madrid legt nu al eerste contacten met speler van Liverpool'

Vandaag om 19:39

De clubleiding van Real Madrid heeft voorzichtig een eerste contact gelegd met het kamp van Trent Alexander-Arnold. De Engelse verdediger loopt komende zomer uit zijn contract en in het geruchtencircuit wordt hij al langer aan een stap naar Madrid gelinkt.

Real Madrid wil komende zomer de linksback- en rechtsbackpositie op transfervrije basis versterken. Voor de linkerkant lopen al veel contacten met Alphonso Davies van Bayern München, maar volgens Relevo moet Alexander-Arnold de versterking op rechts worden. Inmiddels is het eerste contact met zijn management gelegd. Het contract van Alexander-Arnold loopt nog tot de zomer van 2025 en hij heeft nog altijd niet verlengd.

Toch is Real Madrid niet de enige ploeg die de situatie van Alexander-Arnold nauwlettend in de gaten houdt. Meerdere topclubs in Europa zitten op het vinkentouw wat betreft de Engelsman. Real zou echter wel een voordeel hebben door de goede vriendschap die Alexander-Arnold heeft met Jude Bellingham. De verdediger van Liverpool heeft echter nog genoeg tijd om zijn keuze te maken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.