Archie Brown wil met KAA Gent gaan willen op Chelsea

Brown wil met Gent iets gaan rapen op Chelsea: "Proberen drie punten te pakken”

Vandaag om 16:34

Archie Brown is het met KAA Gent terug in zijn thuisland om te gaan spelen tegen Chelsea. De wingback van de Buffalo’s ziet zijn ploeg wel iets gaan rapen op Stamford Bridge.

De 22-jarige Engelsman speelde in eigen land nooit op het hoogste nivea, maar krijgt met Gent nu toch de kans zich te tonen aan zijn landgenoten. In de clubpodcast Zonder 7ever kijkt hij alvast uit naar de bijzondere partij. “Het is een geweldige wedstrijd tegen een fantastische ploeg en we kunnen aan onszelf gaan bewijzen dat we kunnen concurreren op een van de hoogste niveaus.” 

Brown werd overstelpt door bekenden die een ticketje wilden voor de Conference League-wedstrijd in Londen. Hij zal dus voldoende steun krijgen donderdagavond. “Iedereen heeft me om tickets gevraagd, maar minstens tien vrienden en familieleden zullen erbij zijn”, vertelt hij lachend.

Dat Gent kansloos zou zijn tegen Chelsea wilde Brown niet horen, hij wil zelfs vol voor de winst gaan spelen. “Ik geloof in ons, we hebben ons op de juiste manier voorbereid deze week. We hebben niets te verliezen, dus we gaan alles geven en proberen drie punten te pakken.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.