Commentator Tom Boudeweel zag Christos Tzolis en Raphael Onyedika uitblinken

Tweetal blonk uit bij Club Brugge: "Doelpunt was op Champions League-niveau"

Vandaag om 15:47

Club Brugge won woensdag met 0-1 bij Sturm Graz en enkele Bruggelingen maakten flink wat indruk. Vooral doelpuntenmaker Christos Tzolis en aangever Raphael Onyedika konden bekoren.

Dat vond commentator Tom Boudeweel althans, die had genoten van de fraaie Brugse treffer. “Het doelpunt was op niveau van de Champions League, mag je wel zeggen”, vertelt hij bij Sporza. “Niet alleen dat schot was heel mooi, maar ook de voorbereiding met die pass van Onyedika, samen met Tzolis de beste speler op het veld.”

Als de twee uitblinkers zich blijven ontwikkelen, kunnen ze zich bij Blauw-Zwart gaan verheugen op nog eens een paar lucratieve transfers, denkt Boudeweel. “Ik denk dat ze de meest talentvolle spelers van de kern van Club Brugge zijn. Dan denk ik vooral in eurotekens voor hun verkoop de komende jaren.”

Toch wilde Boudeweel de loftrompet niet al te veel boven halen, met Sturm Graz had Club namelijk een van de mindere ploegen in de Champions League getroffen. “Je kan wel zeggen dat een match op verplaatsing in Europa nooit gemakkelijk is, maar die drie punten waren een verplichting.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.