LIVE-Discussie: Union SG - Bodø/Glimt

LIVE-Discussie: Nog geen verschil tussen Union SG en Bodø/Glimt

3 oktober om 21:44
Laatste update: 3 oktober om 21:44

Na de verliespartij van vorige week bij Fenerbahçe mag Union Saint-Gilloise donderdagavond in eigen huis tegen FK Bodø/Glimt op zoek moeten naar drie Europese punten. Verliezen zal doorstoten in de Europa League zeer lastig maken voor de Unionisten.

Coach Sebastien Pocognoli van Union mocht het voorbije weekend nog eens juichen toen hij zijn ploeg eindelijk weer drie punten zag pakken. Tegen de Noren van Bodø/Glimt speelt Union vol voor de drie punten.  “Thuis spelen we sowieso voor de zege”, liet Pocognoli weten tijdens de persconferentie de dag voor de match.

Opstelling Union SG:

De Noren van Bodø/Glimt konden de laatste jaren veel indruk maken, zowel in eigen land als in Europa. Sinds 2020 werd driemaal het landskampioenschap van Noorwegen binnengehaald, en in de Conference League van het seizoen 2021-22 voetbalde het spectaculair het AS Roma van Jose Mourinho aan flarden: 6-1. Bij Union zijn ze dus gewaarschuwd.

Opstelling Bodø/Glimt

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

Wedstrijd informatie


Datum
donderdag 3 oktober 2024
Stadion
Stade Roi Baudouin
Aftrap
21:00
Scheidsrechter
Berka