Omar Fayed is eindelijk speelgerechtigd bij Beerschot

Nieuwkomer liet op zich wachten, maar Kuyt heeft er bij Beerschot extra optie bij

Vandaag om 14:14

Beerschot had donderdag goed nieuws te melden. De Antwerpse club kan vanaf nu eindelijk een beroep doen op Omar Fayed. De verdediger kwam tot nu toe nog in actie voor Beerschot. 

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt – begin september – wist Beerschot Fayed in huis te halen. Wegens visumproblemen kon de 21-jarige Egyptenaar voorlopig nog niet in actie komen voor Beerschot. De club laat nu weten dat de problemen eindelijk van de baan zijn en dat Dirk Kuyt de centrale verdediger nu kan selecteren voor zijn wedstrijdselectie.

Geen uitzondering
Fayed was dit seizoen niet de enige speler waar Kuyt langer dan voorzien op moest wachten. Ook Faisal Al Ghamdi en Marwan Al Sahafi waren na het zetten van hun handtekening niet meteen inzetbaar. Die twee spelers maakten afgelopen weekend hun debuut in de verloren derby tegen Royal Antwerp FC.

Beerschot komt vrijdag op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League in actie tegen KVC Westerlo. Voorlopig pakte de club nog maar één punt uit negen wedstrijden en staat het stijf onderaan.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.