Arne Slot verbreekt 'bijna onmogelijk' record bij Liverpool FC

Slot verbreekt 'bijna onmogelijk' record bij Liverpool: 'Zoiets speciaals'

Vandaag om 11:42

Arne Slot heeft een nieuw record verbroken bij Liverpool. De Nederlander won acht van zijn negen eerste wedstrijden als trainer van The Reds. Geen enkele manager ging hem voor.

"Het is bijna onmogelijk om zoiets speciaals voor elkaar te krijgen bij deze club", reageert Slot na afloop van de Champions League-zege op Bologna (2-0) bij TNT Sports. "Het zegt een hoop over onze start van het seizoen. Over hoeveel energie de spelers er elke dag insteken en hoe goed de hele staf mij heeft geholpen."

De thuiszege van woensdagavond betekent voor Slot dat hij een nieuw record in handen heeft. Van zijn eerste negen wedstrijden als trainer van Liverpool wist de Nederlander er acht winnend af te sluiten. Enkel tegen Nottingham Forest zag Slot zijn ploeg het onderspit delven (0-1). Het verbreken van het record betekent echter niet alleen maar hosanna, ziet ook Slot.

"Het zegt misschien ook dat wel dat er hele lastige wedstrijden aan zitten te komen. Met op zaterdag al een vroege wedstrijd tegen Crystal Palace, kort na onze wedstrijd in de Champions League... Ik hoop dat de mensen mij gaan herinneren om iets specialers dan dit record."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.