Nicky Hayen in Champions League met Club Brugge: “Bescheiden naar AC Milan”

Hayen over wissel Skov Olsen bij Club Brugge: “Gaf niet genoeg steun aan Seys”

Vandaag om 09:58

Na hun overwinning op Sturm Graz met 0-1 ziet de situatie voor Club Brugge in de Champions League er aanzienlijk beter uit. Na een moeilijke start met een 0-3 nederlaag tegen Borussia Dortmund, kon de ploeg zich herpakken met een driepunter.

Het resultaat gaf de spelers en Nicky Hayen de nodige hoop voor de komende wedstrijden. De coach was erg tevreden over de volwassen manier waarop Club speelde. “We hebben heel volwassen gespeeld,” benadrukte hij. “We hadden de wedstrijd misschien eerder kunnen beslissen, maar ik ben vooral tevreden over hoe efficiënt we verdedigd hebben.”

Hayen lichtte ook de wissel van Andreas Skov Olsen toe tijdens de rust. “Hij zette onvoldoende druk en gaf niet genoeg steun aan Seys, daarom besloot ik hem te vervangen.” Zijn blik is al gericht op de volgende uitdaging, maar hij blijft nuchter.

“We gaan met een bescheiden gevoel naar AC Milan, maar eerst moeten we ons focussen op Union, want daar hebben we nog wat recht te zetten na de verloren Supercup”, aldus Hayen in een interview met HLN. “We willen laten zien dat we op dit niveau thuishoren.” 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.