Irritaties in Girona-kamp na domper tegen Feyenoord: 'We verdienden meer'

Irritatie in Girona-kamp: 'Hou niet van balletjes terug'

Vandaag om 09:49

Míchel Sánchez, de trainer van Girona, vindt dat zijn ploeg zichzelf tekort heeft gedaan in de Champions League-strijd tegen Feyenoord. De Spanjaard zag zijn ploeg zoeken naar de winnende treffer, maar moest uiteindelijk het onderspit delven: Feyenoord won met 2-3.

"Tot de 1-1 ging het erg goed, maar daarna gingen we niet meer goed om met hun manier van drukzetten. Zij hadden dat aangepast", reageert Míchel na afloop van het duel op de nederlaag tegen Feyenoord.

De oefenmeester irriteerde zich met name in de eerste helft aan zijn eigen ploeg. "We kwamen een mannetje tekort op het middenveld en toen we ons daarop hadden ingesteld, ging het weer lopen. Maar in die fase in de eerste helft speelden we de bal veel te vaak terug op de keeper. Ik hou niet van balletjes terug. Gazzaniga had veel te veel balcontacten, dat irriteert me."

Feyenoord trok in Catalonië uiteindelijk aan het langste eind, maar het kwartje had ook zomaar de andere kant op kunnen vallen, ziet ook Míchel. "We verdienden meer, maar dit hoort erbij. Ik geloof niet in pech, we moeten dit accepteren", besluit de Spanjaard.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.