Vermoedelijke elf Anderlecht in Europa League-match Real Sociedad

Vermoedelijke XI Anderlecht in Europa League: Rits op de plek van Dendoncker

Vandaag om 07:15
Laatste update: om 07:52

RSC Anderlecht neemt het donderdagavond op tegen Real Sociedad. Tijd voor VoetbalPrimeur.be om de glazen bol erbij te pakken en de opstelling van David Hubert te voorspellen voor het Europa League-duel.

In doel staat Colin Coosemans, die september afsloot met de Gouden Schoen. Voor hem in de verdediging staan Zanka en Simic centraal. Foket neemt de rechterkant van de verdediging voor zijn rekening, terwijl Augustinsson de linkerflank bestrijkt.

Op het middenveld start Rits centraal. Naast hem spelen Leoni op de rechterflank en Stroeykens aan de linkerkant. In de aanval staat Vazquez in de spits, terwijl Degreef en Edozie vanaf de flanken voor de aanvoer moeten zorgen.

Hazard, Dendoncker, Amuzu, Kana en Vertonghen bevinden zich in de ziekenboeg. Angulo is geschorst vanwege een rode kaart (twee keer geel).

Vermoedelijke opstelling: Coosemans; Augustinsson, Zanka, Simic, Foket; Stroeykens, Rits, Leoni; Edozie, Vazquez, Degreef.

De Europa League-wedstrijd begint donderdagavond om 18:45 uur.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.