Anderlecht heeft nieuwe shirtsponsor, in zee met Sunweb

OFFICIEEL: Anderlecht heeft nieuwe shirtsponsor, in zee met Sunweb

Vandaag om 16:16

RSC Anderlecht heeft een nieuwe shirtsponsor gevonden in Sunweb. Hierdoor heeft Anderlecht geen last meer van de strengere regels rondom de gokreclame. Er is een overeenkomst bereikt voor de aankomende drie seizoenen, deelt Anderlecht via de officiële kanalen.

 Anderlecht gaat voor het eerst met Sunweb op de voorkant van het shirt spelen bij de eerste Europese uitwedstrijd van Anderlecht tegen Real Sociedad op donderdag 3 oktober.

Tot januari zal Sunweb op de tenues van Anderlecht staan bij alle Europese uitmatchen. Vanaf 1 januari 2025 zal Sunweb ook op de borst staan bij paars-wit voor alle wedstrijden in de Jupiler Pro League, de Croky Cup en in de Europa League.

Volgens Anderlecht zorgt het partnerschap ervoor dat twee merken worden samengebracht met een gemeenschappelijke ambitie, namelijk het nastreven om onvergetelijke ervaringen te creëren.  

‘Twee merken die miljoenen mensen bereiken, hen connecteren en vreugde, passie en opwinding bieden. Of het nu over een memorabele Europese wedstrijd gaat of een onvergetelijke familievakantie’, aldus RSCA.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.