Gustaf Nilsson en buitenlandse interesse voor transfer Club Brugge

Nilsson over buitenlandse interesse voor transfer Club Brugge: “Wilde me echt”

Vandaag om 10:32

Gustaf Nilsson vertelt in een interview openhartig over zijn keuze voor Club Brugge. De Zweedse spits maakte deze zomer de overstap van Union Saint-Gilloise naar Club Brugge. Hij blikt in Het Nieuwsblad positief terug op het moment waarop hij overtuigd werd om voor Club Brugge te tekenen.

Momenteel heeft Nilsson moeite om zijn vorm te vinden met slechts drie doelpunten in elf wedstrijden. Toch is de Zweedse spits dolgelukkig met zijn keuze voor Club Brugge. Hij twijfelde dan ook geen moment … “Het gesprek met het bestuur duurde vier uur, maar toen had ik een duidelijk beeld van hun plannen en verwachtingen. Ik voelde meteen dat Club mij echt wilde," verklaart Nilsson.

Zijn overstap naar Club Brugge werd voorafgegaan door interesse van buitenlandse clubs, maar Club leek voor hem de beste optie. "Alles is hier net iets groter dan bij Union. De trainingsfaciliteiten, het stadion, de fans”, klinkt het. “Club Brugge doet elk jaar mee aan de top van de competitie en er is de Champions League. Dat sprak me aan," aldus Nilsson. 

Ondanks zijn mindere vorm wil hij zich bewijzen en benadrukt hij zijn vastberadenheid om hard te werken voor de ploeg. Met de wedstrijd tegen Sturm Graz voor de deur hoopt Nilsson zijn vorm te herpakken en de verwachtingen waar te maken. "Ik wil de club op een goede manier vertegenwoordigen en de fans trots maken. Ook tegen Sturm Graz zal ik alles geven." 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.