Allegri in beeld om Ten Hag op te volgen als trainer bij Manchester United

'Man United brengt Ten Hag-opvolgers in kaart: Ferguson pleit voor Allegri'

Vandaag om 09:18

Massimiliano Allegri is in beeld om Erik ten Hag op te volgen bij Manchester United. Volgens La Gazzetta dello Sport zou niemand minder dan Sir Alex Ferguson gecharmeerd zijn van de Italiaan, al hebben The Red Devils meerdere ijzers in het vuur.

Manchester United wil naar verluidt een trainer aantrekken met ervaring in de absolute top. In Allegri zou men op Old Trafford een type Carlo Ancelotti zien. De Italiaan werd bij Juventus ontslagen na de gewonnen bekerfinale tegen Atalanta, nadat de oefenmeester zich volledig liet gaan. Er zijn echter ook andere namen in beeld. Zo wordt ook Thomas Tuchel naar voren geschoven als optie om Ten Hag op te volgen.

In het afgelopen weekend leed Ten Hag met Manchester United in eigen huis een pijnlijke 0-3 nederlaag tegen Tottenham Hotspur. Het is de baanzekerheid van de hoofdtrainer niet ten goede gekomen. Er wordt gesteld dat de komende twee wedstrijden cruciaal zijn voor de toekomst van Ten Hag. In de Europa League treft United FC Porto, waarna in de Premier League Aston Villa wacht.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.