Tzolis voor Sturm Graz – Club Brugge in de Champions League

Tzolis voor Sturm Graz – Club Brugge: “Denk dat we bij geen match favoriet zijn”

1 oktober om 23:44

Christos Tzolis heeft vooruitgeblikt op de Champions Leaguematch tussen Sturm Graz en Club Brugge. In de tweede speelronde van de competitiefase van de Champions League staan de twee ploegen tegenover elkaar.

Tzolis legt uit wat er nodig is voor Club Brugge om gelukkig te zijn in de Champions League. “Als we de kansen benutten die we krijgen, want we creëren een hoop, dan behalen we een positief resultaat en zal iedereen gelukkig zijn”, deelt Tzolis aan Het Laatste Nieuws.

Tzolis wordt geconfronteerd met het feit dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan in de Champions League. “Jazeker, dat klopt. Als je klinisch bent op dit niveau, dan neem je de punten mee. De kleine details maken het verschil. Alles ligt open, we moeten scoren en de nul achterin houden”, aldus Tzolis.

Tzolis wordt vervolgens gevraagd of dit de enige match is waarin Club Brugge de favoriet is. “Ik denk niet dat we de favoriet zijn en dat denk ik ook bij alle andere matchen in de Champions League niet”, geeft Tzolis aan.

“Het gaat een erg belangrijke match zijn tegen Sturm Graz. We moeten de drie punten pakken, waardoor we ons zelfvertrouwen kunnen opkrikken in de competitie. Dit is een erg belangrijke match voor ons”, besluit Tzolis.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.