Neuer spreekt lovend over Vincent Kompany

Neuer: "Je kunt het vertrouwen zien dat Kompany aan elke speler geeft"

Vandaag om 19:30

Vincent Kompany is met Bayern München uitstekend aan het seizoen begonnen. Na vijf speeldagen staan ze aan kop van het klassement met een knappe 13 op 15. Bij Bayern zijn ze dan ook vol lof voor coach Kompany.

Kompany maakt met Bayern München indruk in zowel de Bundesliga als in de Champions League. Doelman Manuel Neuer spreekt dan ook vol lof over zijn coach. "We hebben ons zelfvertrouwen terug, tegen welk team we ook spelen. Je kunt het vertrouwen zien dat Kompany aan elke speler geeft. We spelen als een team."

Bayern en Kompany nemen het woensdag in de Champions League op tegen Aston Villa. Vorige speeldag in de Champions League boekte de Duitse topclub nog een 9-2 recordzege. Het slachtoffer van dienst was toen NK Dinamo Zagreb. In de competitie leed Bayern München afgelopen weekend zijn eerste puntenverlies. Het kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen kampioen Bayer Leverkusen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.