'Lukaku en De Bruyne moeten passen voor Nations League, maar gaan wel door'

Vandaag om 18:58
Laatste update: om 19:16

Dinsdag werd het nieuws bekendgemaakt dat Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne moeten passen voor de komende Nations League-wedstrijden met de Rode Duivels. Bondscoach Domenico Tedesco sprak met beide heren en geen van beiden gaf aan te willen stoppen bij de Rode Duivels.

Komende interlandperiode nemen de Rode Duivels het op tegen Italië en Frankrijk. Dat zullen ze echter moeten doen zonder sterkhouders De Bruyne en Lukaku. Lukaku verkiest ervoor om in Napels te blijven en aan zijn conditie te werken. Terwijl De Bruyne moet afhaken met een liesblessure. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Tedesco had onlangs nog een gesprek met beide spelers en ontving, naar eigen zeggen, tijdens dat gesprek geen signalen dat een van hen zou twijfelen over hun toekomst bij de nationale ploeg. Binnen de voetbalbond twijfelt men er dan ook niet aan dat de twee sterkhouders minstens tot het komende WK zullen doorgaan bij de Rode Duivels.

De Belgen spelen op 10 oktober in Rome tegen de Italianen. En op 14 oktober komt Frankrijk op bezoek in het Koning Boudewijnstadion.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.