Christos Tzolis voor Champions League tussen Sturm Graz en Club Brugge

Tzolis voor Sturm Graz-Club Brugge: “Je zag dat ook tegen Dortmund … ”

Vandaag om 17:58

Club Brugge staat voor een cruciale Champions League-wedstrijd tegen Sturm Graz. Na een 0-3 nederlaag tegen Dortmund op speeldag één, hoopt Club Brugge op haar eerste driepunter. Aanvaller Christos Tzolis blikt tijdens de persconferentie vooruit en benadrukt het belang van efficiëntie in de Champions League.

“Ik denk dat het gewoon de beste competitie ter wereld is. Je zag dat ook aan de wedstrijd tegen Dortmund … Als jij niet scoort dan zal de tegenstander dit wel afstraffen. We verdienden echt wel meer, maar morgen zullen we efficiënter moeten zijn en onze kansen gewoon benutten.”

Ondertussen heeft Christos Tzolis drie doelpunten voor Club Brugge kunnen scoren, sinds zijn overstap van Fortuna Düsseldorf. De Griek merkt zelf ook dat dit niet helemaal in het elan ligt van zijn statstieken bij Düsseldorf. Daar scoorde hij in dertig wedstrijden in de Bundesliga 22 goals. “De doelpunten zullen wel komen”, klinkt het op de persconferentie van Club Brugge. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.