Kritiek op Tedesco bij Rode Duivels: "Als Kevin De Bruyne niet wil spelen"

Stevige kritiek op Tedesco: “Probleem met coaching als KDB niet wil spelen”

Vandaag om 17:59

Met de volgende interlandperiode van de Rode Duivels voor de deur, hangt er twijfel in de lucht over de toekomst van bondscoach Domenico Tedesco. In La Tribune werd besproken of Tedesco moet vrezen voor zijn job. Zijn positie lijkt steeds minder onomstreden …

Philippe Albert was scherp in zijn oordeel. “Ik denk dat ze te geduldig zijn geweest. Op basis van wat hij heeft laten zien sinds zijn komst, is dat niet goed genoeg.” Volgens Albert is het geduld van de Belgische voetbalbond bijna op.

Stephan Streker ging nog een stap verder en stelde dat het eigenlijk al te laat is voor verandering. “Het is zelfs te laat. Er is gefaald, en hij heeft bepaalde beperkingen laten zien,” aldus Streker.

Cécile De Gernier vestigde de aandacht op de relatie van Tedesco met enkele belangrijke spelers. “Als twee van de beste spelers ter wereld, De Bruyne en Courtois, niet meer voor de nationale ploeg willen spelen, dan is er een probleem met de coaching,” merkte ze op. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.