Makelaar Kuyt over het bestuur van Beerschot in Jupiler Pro League

Makelaar Kuyt over Beerschot: “Werkt zeker niet als je het voetbalhart eruit haalt”

Vandaag om 15:33

Rob Jansen heeft in de Nederlandse voetbalpodcast KieftJansenEgmondGijp gereageerd op de situatie van hoofdtrainer Dirk Kuyt. Jansen is de makelaar van Kuyt en geeft aan dat een nieuwe hoofdtrainer de problemen van Beerschot niet gaat oplossen.

Beerschot gaf forfait tegen Royal Antwerp FC en heeft nu 1 op 27 behaald in de Jupiler Pro League. Voorlopig blijft Kuyt nog hoofdtrainer. “Denken jullie nou werkelijk dat een nieuwe trainer de problemen van Beerschot kan oplossen? Natuurlijk niet”, citeert De Gazet van Antwerpen Jansen.

Jansen geeft aan dat hij niet weet wat de Arabieren willen bereiken met Beerschot. “Nee, die vraag kan ik niet beantwoorden. Maar ze zijn volgens mij wel te goeder trouw. Ze besturen de club weliswaar van bovenaf, samen met nog een aantal andere clubs. Dat werkt niet”, aldus Jansen.

“Zeker niet als je het voetbalhart uit een club haalt. Ze denken te veel corporate, te bedrijfsmatig. Of Kuyt dan het slachtoffer is? Zo zien wij dat niet, hoor. Want veel trainers zitten in een soortgelijke situatie”, besluit de makelaar.