Peter Vandenbempt over Royal Antwerp FC

Veel lof voor Antwerp: “Presteren op dit moment beter dan tweede helft van vorig seizoen”

Vandaag om 19:24

Hoewel de derby tussen Royal Antwerp FC en Beerschot niet volledig werd uitgespeeld, was het al snel duidelijk dat Antwerp de wedstrijd zou winnen. Op het moment van de staking stond de ploeg van Jonas De Roeck al op een 4-0 voorsprong. Antwerp ontvangt veel lof van Peter Vandenbempt.

"Het had aan de rust eigenlijk al 5-0 moeten zijn en 10-0 na 75 minuten was een juistere weergave geweest van de krachtsverhoudingen. Zó groot was het verschil. En je kan dat de spelers en trainer van Beerschot niet eens aanwrijven", aldus Vandenbempt bij Sporza.

Vandenbempt is lovend over het huidige vertoonde spel van Antwerp. "Met een op papier minder rijk gestoffeerde kern, presteren ze op dit moment beter dan in de tweede helft van vorig seizoen."

Royal Antwerp is momenteel terug te vinden op de tweede plaats in de Jupiler Pro League. In de volgende speelronde staan The Great Olds tegenover Cercle Brugge.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.