Fadiga blij met zijn vorm bij Gent na zege tegen OH Leuven

Fadiga blij met zijn vorm bij Gent na zege: “Top hé, we staan mee bovenaan”

Vandaag om 08:44

Noah Fadiga wist zich bij KAA Gent te tonen tegen OH Leuven. De flankaanvaller wist de 2-0 te maken voor de Buffalo’s en blikt tevreden terug op de match. Gent won uiteindelijk met 3-0 en Fadiga is tevreden over zijn huidige vorm.

Fadiga vertelt over zijn huidige vorm bij Gent en over zijn viering na het doelpunt tegen Leuven. “Ik zit in een goede flow en wil die zo lang mogelijk vasthouden”, glimlachte de scorende winger.  “Die viering? “Ik wist niet wat ik moest doen en wou zo gewoon nog wat meer lawaai van onze supporters horen. Voor de rest ligt daar niets achter, gewoon een uitbundige viering”, deelt Fadiga via de officiële kanalen van Gent.

Fadiga blikt als volgt terug op de match tussen Gent en Leuven. “Een aardige wedstrijd, zou ik het noemen. Niet onze beste, maar ik zie het positief. Job done, drie punten. Dat is het belangrijkste en daar ben ik heel tevreden mee. De laatste weken tonen we ons ook heel efficiënt, met ook nog een derde doelpunt in het slotkwartier. Leuk voor de supporters en voor ons”, aldus Fadiga.

Door de zege van Gent staat de ploeg nu tweede in de Jupiler Pro League. “Top, hé. We staan mee bovenaan. Dat was ons doel en met die behaalde drie punten is het ook bereikt. Zo is de Cercle-knop ook omgedraaid en kunnen we vooruitkijken”, besluit de flankaanvaller van de Buffalo’s.