Dean met nieuwe goal en nieuw dansje bij Gent tijdens zege tegen Leuven

Dean met nieuwe goal en nieuw dansje bij Gent: “Duurt me normaal een maand”

Vandaag om 08:02

Max Dean wist het net weer te vinden voor KAA Gent. Dit keer wist de Engelse spits de openingstreffer te scoren tegen OH Leuven. Uiteindelijk wisten de Buffalo’s met 3-0 te winnen en Dean vertelt over zijn doelpunt en zijn nieuwe viering.

Dean wist bij Gent opnieuw het net te vinden en pakte uit met een nieuwe viering. “Ja, en daar is op training echt op geoefend”, lachte de spits. “Het duurt me normaal een maand om er eentje aan te leren. Geef me dus nog een maand”, grapte hij via de officiële kanalen van Gent. Donderdag nog een goal? “Hopelijk, dat is het doel.”

Volgens Gent was het de ideale voorbereiding op de match tegen Chelsea aankomende donderdag. “De eerste helft hebben we gedomineerd, maar na de rust hadden we het toch wat lastig. Leuven is een goede ploeg, voor vandaag kon er nog maar één ploeg van winnen. Dat wilde dus zeggen dat we op ons best moesten zijn. De clean sheet – iedereen deed zijn verdedigende taken – en de drie punten zijn het allerbelangrijkste”, aldus Dean.

Tegen Chelsea voetbalt Dean met Gent in de Conference League in zijn thuisland Engeland. “Mijn moeder en andere familieleden komen natuurlijk kijken. Ik speelde er al, maar toen was het zonder publiek. Een vol stadion zal nu een andere beleving zijn. Dit gezegd zijnde pak ik die match aan zoals alle andere: wij gaan naar daar om te winnen en de club fier te maken. Makkelijk wordt het wel niet”, geeft Dean aan.

Dean sluit af door te benadrukken hoeveel kwaliteit Chelsea in de selectie heeft. “Heel die ploeg, incl. de bankzitters, is top en bovendien zitten ze in een erg goede vorm. Maar hopelijk werkt onze gameplan.” Mét toch een nieuw dansje? “No chance, het zal al een ingestudeerd dansje zijn”, besluit de spits van de Buffalo’s.