Hubert kan Degryse bekoren als interim-trainer bij RSC Anderlecht

Hubert kan Degryse bekoren bij Anderlecht: “Geen stress of onzekerheid”

Vandaag om 08:16

Marc Degryse is te spreken over de manier waarop David Hubert zich toont als interim-trainer van RSC Anderlecht. Hubert stond de afgelopen tien dagen aan het roer en volgens Degryse heeft de oefenmeester veel potentie bij paars-wit.

Degryse is te spreken over Hubert bij Anderlecht, maar kijkt uit naar een nieuwe hoofdtrainer. “De nieuwe trainer kan niet snel genoeg komen. Ik blijf herhalen dat Van Bommel de beste optie is. Tegelijkertijd kan David Hubert mij wel bekoren met de manier waarop hij Anderlecht vertegenwoordigde de voorbije tien dagen”, citeert Het Laatste Nieuws Degryse.

Degryse geeft aan dat hij Hubert weinig kan verwijten bij Anderlecht in het gelijkspel tegen Dender. “Maar ook op zijn persconferenties doet Hubert het goed. Hij zegt waarop het staat, en toont geen signalen van stress of onzekerheid. Hubert toont dat hij een goede assistent zou zijn van de nieuwe hoofdcoach. Hij kent de club, nu ook de groep, en intussen kan Anderlecht Hubert verder klaarstomen om in de toekomst eerste trainer te zijn”, besluit Degryse.