RSCA Futures verliest doelpuntrijke match van Zulte Waregem

Opnieuw geen zege voor RSCA Futures, Zulte Waregem pakt de volle buit

Vandaag om 18:12

In de Challenger Pro League gingen de RSCA Futures en Zulte Waregem de strijd aan. De match eindigde in een 2-3 overwinning voor Essevee. Namens de beloften van Anderlecht wist Lilian Vergeylen twee keer te scoren. Bij Zulte Waregem scoorden Jelle Vossen, Jeppe Erenbjerg en Joseph Amankwaah Opoku.

De RSCA Futures begonnen goed aan de match en kwamen via een gelukje op voorsprong. In de 9e minuut vond Vergeylen op gelukkige wijze het net. Zijn schot werd van richting veranderd en ging over doelman van der Gouw heen.

Het duurde niet lang voordat Zulte Waregem orde op zaken stelde. In de 24e minuut mocht Vossen vanop de stip Zulte Waregem op gelijke hoogte brengen. Acht minuten later wist Erenbjerg Zulte Waregem aan de leiding te brengen.

Nog voordat de eerste helft voorbij was deden de RSCA Futures toch nog iets terug. Opnieuw was het Vergeylen die scoorde voor de beloften van paars-wit. Hierdoor gingen de ploegen rusten bij een 2-2 stand.

Het bleef lange tijd gelijk, totdat Zulte Waregem in de 70e minuut opnieuw de leiding nam via Opoku. Het lukte de RSCA Futures dit keer niet om zich weer terug in de match te knokken. De match ging gelijk op, maar Zulte Waregem ging met de volle buit terug naar huis.