Deinze kan niet winnen bij Lokeren-Temse, remise bij Lommel tegen Lierse

Deinze kan niet winnen bij Lokeren-Temse, remise bij Lommel tegen Lierse

28 september om 22:05

In de Challenger Pro League heeft Deinze niet kunnen winnen van SC Lokeren-Temse. In het Soevereinstadion eindigde het tussen Lommel SK en Lierse SK op een gelijkspel.

Lokeren-Temse – Deinze: 0-0
Deinze speelt bovenin mee en kon bij winst beslag leggen op de tweede plek in de stand. De bezoekers hadden veruit het meest de bal, maar tot kansen leidde dat amper voor de ploeg van coach Hernan Losada. Ook Lokeren-Temse was onmachtig en zo eindigde het in het Daknamstadion zoals het was begonnen: met 0-0. 

Lommel SK - Lierse SK: 1-1
Beide ploegen stonden voor de partij op negen punten uit vijf matchen en konden bij een zege een sprongetje gaan maken. De thuisploeg toonde het meeste initiatief, maar keek vlak voor rust toch tegen een achterstand aan. Bryan Adinany benutte een stafschop voor de bezoekers. Na dik uur spelen kwam Lommel verdiend langszij. Mohamed Boukammiri scoorde voor de derde match op rij en redde zo een punt voor de thuisploeg.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.