Inbraak bij KV Mechelen speler Daam Foulon na bezoek aan ziekenhuis

Nachtmerrie compleet: Inbrekers slaan toe terwijl Foulon in het ziekenhuis ligt

Vandaag om 17:48
Laatste update: om 17:52

    Wat voor KV Mechelen-speler Daam Foulon begon als een sprookje in de wedstrijd tegen Cercle Brugge, liep uit op een nachtmerrie. De linksback scoorde de eerste goal in de met 2-0 gewonnen wedstrijd, maar liep daarbij een hersenschudding op. Nadat hij het ziekenhuis mocht verlaten, kreeg Foulon alweer de volgende dreun te verwerken.

    Eenmaal thuis aangekomen, kwam Foulon erachter dat er was ingebroken in zijn appartement. "Na thuiskomst wachtte Foulon nog een onaangename verrassing. Inbrekers raakten binnen in zijn appartement en lieten een puinhoop achter. Ook zijn echtgenote, Chloé Lauwers, was niet thuis. Zij was in Italië toen Daam in het ziekenhuis lag", zei trainer Besnik Hasi op de persconferentie na de wedstrijd. 

    Hasi gaf daarna wel aan dat Foulon goed gesteund wordt en dat het met zijn hersenschudding ook stukken beter gaat. "Heel wat mensen staken Daam een hart onder de riem, om deze dubbele tegenslag te verwerken. Ondertussen is hij alweer twee dagen op de club. Zijn hersenschudding evolueert goed. Als alles goed gaat, kan hij volgende week aansluiten bij de groep en weer spelen", voegde Hasi daaraan toe.

    De wedstrijd tegen Genk zal nog te vroeg komen voor Foulon. Hasi verwacht dat vleugelverdediger volgende week tegen OH Leuven wél weer van de partij zal zijn.