Slot cryptisch over mogelijk vertrek sterspelers: "Blij dat ik ze nu nog heb"

Liverpool-trainer Slot cryptisch over sterspelers: "Blij dat ik ze nu nog heb"

Vandaag om 15:45

Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk en Mohamed Salah beschikken allen over een aflopend contract bij Liverpool en er wordt dan ook gevreesd voor een transfervrij vertrek van de sterkhouders. Arne Slot gaat in gesprek met de pers in op de transferperikelen.

Op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen Wolverhampton Wanderers stelt een journalist dat hij niet zal vragen of er ontwikkelingen zijn, maar vraagt hij Slot wel hoe hij tegen de situatie aankijkt. "En nu probeer je een andere manier te vinden om het me tóch te vragen", lacht Slot. "Ik ben erg blij dat ik deze spelers op dit moment tot mijn beschikking heb in het team. Er zijn veel wedstrijden te spelen dit seizoen, en in het bijzonder in de komende weken. Daarom ben ik zeer blij dat ik ze op kan stellen. We gaan zien wat de toekomst brengt."

Alexander-Arnold wordt hardnekkig in verband gebracht met Real Madrid. Net als Salah en Van Dijk beschikt de Engelsman over een aflopend contract, waardoor De Koninklijke over per 1 januari met hem in gesproken mogen gaan over een transfervrije overeenkomst. Voor Salah zou grote belangstelling zijn vanuit Saudi-Arabië.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.