Denzel Dumfries gaat contract bij Internazionale verlengen

'Dumfries en Inter beëindigen maandenlange soap en bereiken akkoord over toekomst'

Vandaag om 14:35

Na maandenlang getouwtrek gaat er een einde gekomen aan de contractonderhandelingen tussen Denzel Dumfries en Internazionale. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Nederlandse vleugelverdediger is akkoord met zijn werkgever en gaat zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract.

Dumfries gaat bijtekenen in Milaan. 'Een dezer dagen' ondertekent de Nederlander een contract dat geldig is tot de zomer van 2028, zo maakt Romano op X bekend. Daarmee komt er een eind aan een maandenlange soap tussen speler en club: Dumfries en Inter werden het lang niet eens over het salaris van de verdediger, waardoor een (transfervrij) vertrek uit Milaan even dreigde.

Romano deed eerder deze zomer al melding van een 'bijna-akkoord', maar de laatste details, waaronder een afkoopclausule, moesten nog besproken worden. Dat zou nu dus afgehandeld zijn. Destijds sprak de Italiaan van een jaarsalaris van vier miljoen euro.

Dumfries stond lange tijd in de belangstelling van Premier League-clubs. Onder andere Chelsea, Aston Villa en Manchester United waren in de race om de handtekening van de Nederlander, die nu lijkt te kiezen voor een langer verblijf in de Italiaanse modestad.