Van Bronckhorst vond verliezen bij Ajax niet erger

Verliezen op Ajax-grond doet Van Bronckhorst niet meer pijn: 'Totaal geen invloed'

Vandaag om 09:40

Giovanni van Bronckhorst vindt het feit dat hij met Besiktas zo dik van Ajax verloor het niet specifiek erger. De coach met een Feyenoord-achtergrond was vooral verrast door wat zijn ploeg tegenover het goede spel van de Amsterdammers zette.

Van Bronckhorst kreeg op de persconferentie na de 4-0 nederlaag de vraag of hij het verlies erger vond omdat het op Nederlandse bodem was. "Nee. Ik loop al zo lang mee, voor mij maakt het niet uit waar ik speel. Natuurlijk is het bekend wat mijn achtergrond is, maar dat heeft voor mij totaal geen invloed vandaag."

De coach van Besiktas vertelt ook dat hij Ajax in ieder geval niet onderschatte. "Ik was niet verrast door de manier waarop Ajax kan spelen, maar wel van datgene wat wij er tegenover stellen. Dat had ik niet verwacht. Maar het gaat verder, want we gaan morgen terug naar Istanbul en moeten maandag weer spelen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

>