Gaat KRC Genk dit seizoen voor de titel? Albert ziet nog struikelblokken

Vandaag om 18:46

KRC Genk staat na acht speeldagen aan de leiding en lijkt dit seizoen weer te gaan meestrijden voor de prijzen. Spreken van een titel is voorlopig misschien nog te vroeg, vindt ook Philippe Albert. De analist ziet hen wel als een titelkandidaat, maar ziet ook potentiële struikelblokken.

Dit seizoen kan Genk rekenen op een vlot scorende Tolu Arokodare, die voorlopig aan zes doelpunten zit in de JPL. Dat kan volgens Albert nog een probleem gaan vormen. "Als Arokodare tot de volgende mercato blijft scoren, dan riskeert Genk hem te verliezen", klinkt het bij RTBF.

Albert zag in het verleden dat een winters vertrek problemen kan opleveren. Zo nam Genk in het verleden nog afscheid van Paul Onuachu en stuikte het toen helemaal in elkaar, maar dat gebeurde niet enkel bij Genk. "We hebben dat ook al gezien met Arthur Vermeeren bij Antwerp. Hoe gaan ze dat opvangen in de tweede helft van het seizoen? Het wordt ook opletten met blessures en schorsingen. In het voetbal kan het soms zeer snel gaan", besluit hij nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.