'Standard staat niet stil en licht optie in contract van jonge revelatie'

26 september om 22:30

Standard kent geen slechte start van het seizoen en staat voorlopig op een zevende plek in de stand. Het kan dit seizoen rekenen op enkele uitblinkers, waaronder de jonge doelman Matthieu Epolo. De club wil de doelman nu ook belonen.

Eerder raakte al bekend dat Standard het contract van Aiden O'Neill heeft verlengd. Datzelfde zal volgens Sudpresse ook gaan gebeuren met Epolo. De negentienjarige doelman heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen bij de Rouches, maar in zijn verbintenis staat ook een optie om dat met twee seizoenen te verlengen. Standard zal die optie ook lichten.

Epolo kreeg dit seizoen volop de kans bij Standard en wist voorlopig serieus te overtuigen. Hij slikte in acht partijen slechts drie tegendoelpunten en wordt gezien als één van de revelaties in ons land dit seizoen. De verwachting is dan ook dat Epolo, ondanks het blijven van Arnaud Bodart, de komende maanden gewoon in doel zal blijven staan.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.