David Hubert weet niet hoe lang hij coach van RSC Anderlecht blijft

Hubert maakt indruk, maar heeft geen idee hoelang hij coach van Anderlecht blijft

26 september om 15:44
Laatste update: 26 september om 15:50

David Hubert maakt volgens velen een prima indruk als interim-coach van RSC Anderlecht. Ook van de spelers klinken er positieve geluiden. Maar hoe hij lang hij de job mag blijven doen weet Hubert niet.

Na de gewonnen Europa League-wedstrijd tegen Ferencvaros had bijvoorbeeld Kasper Dolberg positieve woorden voor Hubert. "David levert goed werk”, vertelde de Deen. “Hij weet wat we nodig hebben. Op een bepaald moment heb je wel duidelijkheid nodig, maar David doet het nu goed."

Met zijn opmerking over duidelijkheid refereerde Dolberg natuurlijk aan de plannen voor de lange termijn. Blijft Hubert misschien langer dan een paar matchen? De coach zelf heeft zelf alvast geen idee. “Hoelang ik er nog zal zijn? Morgen zeker nog, maar ik weet niet tot wanneer ik zal blijven. Ik heb een taak als interim-coach en die probeer ik zo goed mogelijk te vervullen”, tekende Het Nieuwsblad op uit zijn mond.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.