Timmer over Perisic bij PSV

Perisic maakt meteen indruk bij PSV: "Alleen zijn aanwezigheid voegt wat toe"

Vandaag om 19:30

Ivan Perisic laat zich gelijk positief gelden bij PSV. Marco Timmer, clubwatcher voor Voetbal International, vergelijkt de manier waarop de 35-jarige Kroaat topsport bedrijft met die van Dusan Tadic bij Ajax.

Perisic zat zonder club en gold als een buitenkans voor PSV. Hoewel de ex-speler van Club Brugge nog niet in actie is gekomen, laat hij in Eindhoven al wel zien van waarde te zijn. "Iedereen binnen PSV is enorm onder de indruk van de fysieke data die hij nu al kan overleggen", begint Timmer in een uitzending van Voetbal International. "Ook in trainingen: hij kwam aan, was goedgekeurd en wilde gelijk trainen met de reserves."

"Dat hoefde niet, maar dat wilde hij zelf. Hij wilde er meteen staan", benadrukt Timmer. "En als je hem hoort: alleen al zijn aanwezigheid, dat voegt al wat toe." De journalist weet dat Perisic nu al goed in de groep ligt. "Malik Tillman hoorde je daar ook over. Perisic heeft zóveel ervaring en die bedrijft topsport op zó'n obsessieve manier, zoals Tadic dat deed bij Ajax. Zulke jongens heb je nodig. Hij moet het in het veld nog laten zien, maar dat komt wel goed."

Komende zaterdag kan Perisic debuteren voor PSV. De ploeg van trainer Peter Bosz neemt het dan op tegen Willem II.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.