Erevoorzitter Beerschot vertelt over de mogelijke escalatie tegen Antwerp

Erevoorzitter Beerschot: “Ook in slechte dagen, doe zondag geen gekke dingen”

Vandaag om 17:32

Luk Lemmens, de erevoorzitter van Beerschot, probeert de boze fans te bedaren voor de derby tegen Royal Antwerp FC op de Bosuil. Een gedeelte van de fans van Beerschot heeft aangegeven dat een nederlaag tegen Antwerp grote consequenties gaat hebben.

Lemmens geeft aan dat hij de fans van Beerschot begrijpt na 1 op 24 in de Jupiler Pro League. “De supporters zijn enorm ontgoocheld, en dat kan ik maar al te goed begrijpen. Die mensen hebben het hart op de tong en zeggen de dingen zoals ze het menen. Ik ben ook supporter en zie dit met lede ogen aan”, citeert Het Laatste Nieuws Lemmens.

Lemmens hoopt dat de fans van Beerschot de club zullen steunen en niet de match gaan onderbreken. “Het heeft geen zin om dingen te gaan doen nu, zoals de match laten stilleggen of een veldbestorming... Onze oproep blijft: ook in slechte dagen moeten we als één groep achter de ploeg blijven staan. Doe zondag geen gekke dingen en probeer uw ploeg te steunen”, besluit Lemmens.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.