Sahin schat Duranville heel hoog in bij Borussia Dortmund

T1 BVB schat Duranville heel hoog in: “Gaat dit seizoen heel belangrijk zijn”

Vandaag om 15:39

Julien Duranville, de 18-jarige vleugelflitser van Borussia Dortmund, kwam dit seizoen tot nu toe slechts 31 minuten in actie voor Die Borussen. Hoofdtrainer Nuri Sahin geeft aan dat Duranville binnenkort meer minuten mag gaan verwachten bij Die Schwarzgelben.

Duranville zit telkens bij de selectie van Dortmund, maar het voormalige jeugdproduct van RSC Anderlecht krijgt weinig minuten. “Juju is heel dichtbij. Het zal niet lang meer duren voordat hij minuten krijgt. Hij weet precies waar hij aan toe is bij ons”, citeert Het Nieuwsblad de oefenmeester.

Duranville deed dit seizoen een half uurtje mee in het bekerduel tegen Phönix Lübeck en wist direct te scoren. Sahin geeft aan dat Duranville en Maxi Beier belangrijk gaan zijn. “Beide spelers zullen dit seizoen heel belangrijk voor ons zijn”, besluit Sahin.

Duranville bleef ook tijdens de Champions Leaguewedstrijd tussen Club Brugge en Borussia Dortmund op de bank. BVB wist met 0-3 te winnen. Onlangs mocht Duranville zich nog wel tonen bij de Rode Duivels. De winger wist indruk te maken als invaller tijdens zijn debuut tegen Israël. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.