Corinthians-trainer erg content met Memphis

Memphis maakt grote indruk in Brazilië: 'Hij is zo intelligent en gedreven'

Vandaag om 14:02

Corinthians-coach Ramon Díaz is enorm onder de indruk van datgene dat Memphis Depay laat zien in Brazilië. De trainer ziet dat het talent nog altijd rijkelijk aanwezig is, maar hij prijst vooral de mentaliteit van de Nederlander.

"Hij is zo intelligent. Hij geeft honderd procent op de trainingen en doet er alles aan om weer wedstrijdfit te worden", vertelde Díaz na afloop van de 3-0 zege tegen Fortaleza. Memphis gaf een assist op de derde goal. "Wij geven hem speelminuten net zo lang tot hij honderd procent fit is. We hebben vier wedstrijden tot de interlandbreak, dus waar we hem kunnen gebruiken zullen we dat ook doen."

De assist die Memphis gaf zorgde ervoor dat Díaz zat te genieten op de bank. "Hij loste die situatie op een onmogelijke manier op en zorgde dat zijn ploeggenoot kon scoren. Hij heeft enorm veel talent. Memphis doet het heel goed, want hij is ook enorm gedreven. Ondanks zijn rijke carrière is hij nog altijd gedreven, net als iedereen bij ons in het team."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.