UPDATE: KV Mechelen bevestigt voorselectie De Wolf bij Rode Duivels

UPDATE: KV Mechelen bevestigt, De Wolf zit in voorselectie van de Rode Duivels

Vandaag om 13:29
Laatste update: om 13:29

Toch wel een opvallende naam in de preselectie van Domenico Tedesco. De bondscoach van de Rode Duivels heeft Ortwin De Wolf op de voorlopige spelerslijst gezet voor de interlands van oktober.

De Rode Duivels spelen op 10 oktober uit bij Italië en op 14 oktober komt Frankrijk naar het Koning Boudewijnstadion. Op 4 oktober maakt Tedesco zijn definitieve selectie bekend, maar Het Nieuwsblad weet dat De Wolf de voorlopige lijst heeft gehaald.

In acht speelrondes hield De Wolf al drie keer zijn doel schoon en daarmee heeft hij indruk gemaakt op de bondscoach. De doelman van KV Mechelen moet voor een plekje concurreren met Koen Casteels, Matz Sels en Thomas Kaminski. 

Maandag lekte al uit dat ook Matteo Dams, de twintigjarige verdediger die onder contract staat bij de Nederlandse kampioen PSV, door Tedesco is opgenomen in de preselectie van de Rode Duivels.

Update 25/9: De Wolf heeft wel degelijk goed nieuws gekregen van Tedesco, dat bevestigt KV Mechelen op haar officiële kanalen. Uiteraard gaat het nog maar om een voorselectie, maar de doelman mag toch hopen op meer. Als het van zijn club afhangt, hoeft Tedesco niet te twijfelen. 'Goeie keuze, bondscoach!', schrijft KV erbij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.